HOTEL OREL

Sprostite se v našem hotelu

Hotel Orel se nahaja v starem mestnem jedru Maribora in se ponaša z dolgoletno tradicijo. Ponuja udobno opremljene sobe z internetnim dostopom, ki je razpoložljiv v celotnem hotelu.

Hotel je priljubljen med gosti iz vseh družbenih sredin in tako primeren za poslovneže, ljubitelje umetnosti in družine, ki iščejo namestitev v bližini živahnega središča mesta in romantičnega starega mestnega jedra.

Hotel ima varovano parkirišče in garažo z omejenim številom parkirnih mest. Naši gostje v komentarjih pravijo, da je to njihov najljubši predel destinacije Maribor. Parom je posebej všeč lokacija — podali so ji oceno 9,4 za potovanja v dvoje. 69 sob, dva apartmaja in parkirišče za goste. Zajtrk je postrežen v zajtrkovalnici. Restavracije in bari se nahajajo v neposredni bližini pa tudi nakupovalni centri, muzeji in vse znamenitosti so le nekaj korakov stran.

Ima 69 sob, dva apartmaja in parkirišče za goste. Zajtrk je postrežen v zajtrkovalnici. Restavracije in bari se nahajajo v neposredni bližini pa tudi nakupovalni centri, muzeji in vse znamenitosti so le nekaj korakov stran.

0
APARTMAJA
0
SOB

Prednosti spletnih rezervacij

Garantirano najnižja cena na spletu, rezervacije brez stroškov in številne druge ugodnosti.

NAŠA PONUDBA

Double room Twin

50 / nočitev

Double room Queen

€50 / nočitev

Velika dvoposteljna soba

€100 / nočitev

HOTEL OREL

Komentarji gostov
Osebje 88%
Udobje 85%
Storitve 80%
Razmerje cena / kvaliteta 82%
Lokacija 94%

Družinske sobe

Prilagojeno invalidnim gostom

Hišni ljubljenčki dovoljeni

Sobe za nekadilce

Brezplačen WiFi

Parkirišče

PLAČILNE MOŽNOSTI:

MNENJA NAŠIH GOSTOV

»GOOD HOTEL WITH GOOD BREAKFAST« Everythink was good! My weekend here was splended! Every moning i was hungy fort he cakes and somethink alike pankcakes with homemade cottege chesse, i really advise you to take this hotel because it is in the center of the oldtown near all best resturants! And has a parking lot.

5/5

AVORIOLEO

HOTEL CUSTOMER

Nice hotel in center of Maribor, everything on reach an nice view.

5/5

Nikko Nixiee

HOTEL CUSTOMER

DOBRO JE VEDETI

HOTEL OREL

Najboljši hotel za vaše bivanje

Kontaktirajte nas

Booking:
+386 (2) 234 43 33 booking@termemb.si

Pustite sporočilo

Informacije:

Recepcija:

orel@termemb.si